Breaking news

Cinci jucătoare din România participă la turneul de tenis de la Shenzhen Open 2015

loading...
0 15

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru își încep anul 2015, pe terenul de tenis al turneului de la Shenzhen Open.

halep - cirstea - begu - dulgheru - niculescuPrimele cinci jucătoare de tenis din România, merg împreună la turneul de la Shenzhen. Simona Halep este principala favorită a turneului WTA de tenis din China, dotat cu premii în valoare de 500.000 de dolari.

Simona Halep, aflată în prezent pe locul 3 în lume, participă în premieră la turneul de tenis de la Shenzhen Open, care începe pe 4 ianuarie.

Irina Begu, locul 41 WTA, este și ea calificată pe tabloul principal de simplu feminin de la Shenzhen Open 2015.

Monica Niculescu, aflată în prezent pe locul 46 mondial, participă pentru al treilea an consecutiv la Shenzhen Open. La prima ediție din 2013, Niculescu a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Klara Zakopalova. Iar la ediția din 2014, Monica s-a oprit în sferturi, când a fost eliminată de Li Na.

Alexandra Dulgheru, locul 83 WTA, este cea de-a patra româncă prezentă pe tabloul de simplu feminin de la Shenzhen Open 2015.

Sorana Cîrstea, aflată în prezent abia pe locul 91 mondial, a prins și ea tabloul de simplu feminin de la Shenzhen Open 2015.

Primele două ediții ale turneului de tenis de la Shenzhen au fost cîştigate de Na Li. Însă chinezoaica s-a retras în 2014, aşa că nu îşi va putea apăra titlul.

Dacă va câștiga turneul, Simona Halep va încasa 111.000 de dolari și 280 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata