Breaking news

Chivu și-a reziliat contractul cu Inter Milano și s-a retras din fotbal

loading...

Cristian Chivu și-a luni, retragerea din activitatea de fotbalist la doar 33 de ani, chinuit de numeroase accidentări. Fundașul român și-a reziliat luni, contractul cu echipa italiană, Inter Milano.

chivuDupă șapte sezoane pline de reușite la Inter Milano, românul Cristian Chivu a decis de comun acord cu clubul italian, să își rezilieze contractul. Rezilierea contractului a avut loc luni, în ziua în care fundașul român și-a anunțat retragerea din fotbal, ca urmare a unor accidentări care l-au împiedicat să mai joace fotbal încă din mai 2013.

Fostul căpitan al naţionalei României, Cristi Chivu, a acordat un interviu de rămas bun pentru site-ul oficial al lui Inter, interviu pe care românul l-a terminat în lacrimi.

Românul a postat și un mesaj pe facebook prin care își anunță retragerea: Sunt trist şi fericit, râd şi plâng totodată şi mă încearca un sentiment de satisfacţie pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Fotbalul mi-a oferit ceva ce îmi va servi toată viaţa. M-a învăţat ce înseamnă pasiunea, ce reprezintă curajul, sacrificiul. Toate astea sunt o punte între visuri şi realitate. Ştiu cine sunt, ce sunt, ce am făcut, cum am facut şi vă pot spune …că a fost o călătorie plină de provocări. O călătorie în care nu am renunţat la visuri, nu am abandonat lupta cu provocările pe care destinul mi le-a aşternut în cale. Le-am înfruntat plin de convingere că voi voi reuşi, ca voi trece mai departe, că într-o zi îmi voi privi copiii şi cu o îmbrăţisare îmi vor mulţumi. Atât şi nimic mai mult.

Cristian Chivu nu a mai evoluat pentru gruparea milaneză din 5 mai 2013, într-un meci cu Napoli, din cauza problemelor la deget.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata