Breaking news

Chelsea – Steaua se joacă în direct la Digi Sport 1

loading...

Meciul de fotbal din optimile Europa League, dintre Chelsea și Steaua București, în urma căruia se va decide echipa calificată în sferturile de finală, va f transmis de Digi Sport 1 pe teritoriul României.

chelsea - steaua la digi sportDigi Sport 1, cel mai complet și complex canal de sport din România și Europa, își răsfață joi, de la ora 22.00, telespectatorii cu un regal fotbalistic transmis în direct de pe Stamford Bridge din Londra.

După 1-0 la București Steaua speră la o calificare în detrimentul lui Chelsea, echipa londoneză care deține Trofeul Champions League din 2012.

George Dobre și Bogdan Socol se vor afla pe Stamford Bridge de unde vor comenta meciul care poate duce echipa din România in sferturile Europa League. Meciul se vede în cea mai clară imagine full HD și neînterupt de pauze de publicitate  numai la Digi Sport 1.

Digi Sport a deplasat la Londra 2 echipe de televiziune care le vor aduce celor din fața micului ecran, in direct, după meci, interviuri la cald cu fotbaliștii Stelei.

Din studioul de la București Vali Moraru, alături de invitații săi, internaționalii români Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, vor comenta meciul dintre Chelsea și Steaua.

Joi seara, Digi Sport 1 simte și trăiește românește alături de Steaua București!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata