Breaking news

CFR Cluj, eliminată de Inter din Europa League, după ce a încasat 5 goluri

loading...

CFR Cluj, campioana României la fotbal, a fost eliminată joi seară din 16-zecimile Europa League, după ce a pierdut cu 0-2 și partida retur cu Inter Milano, disputată pe stadionul ”Doctor Constantin Rădulescu”, din Cluj Napoca.

cfr cluj - interCFR Cluj a pierdut și manșa retur din 16-zecimile Europa League, cu Inter Milano, cu un scor mai mare decât în mașna tur, și părăsește competiția europeană.

Ambele goluri ale lui Inter au fost marcate în prima repriză disputată pe stadionul ”Doctor Constantin Rădulescu”, din Cluj Napoca.

Guarin a reușit dubla pentru Inter. Primul gol a fost marcat de Guarin în minutul 22 după ce Ricky Alvarez a reuşit un număr personal în jumătatea proprie. Acesta i-a pasat lui Palacio care rămâne singur cu Felgueiras. Acesta i-a trimis lui Guarin care reia simplu, în poarta goală.

În minutul 45+2, același Guarin scapă singur spre poartă, dar îşi face mingea prea lung şi Felgueiras iese, însă scapă mingea în faţă. Ricky Alvarez îi retrimite lui Guarin care înscrie lejer.

În minutul 88, Inter reușește să mai marcheze încă odată și prin Benassi care a profitat de neatenţia fundaşilor clujeni şi l-a învins pe Felgueiras.

Cu cinci goluri încasate, dintre care trei pe teren propriu, CFR Cluj, echipa antrenată de Paulo Sergio, părăsește în genunchi Europa League fără a fi marcat măcar golul de onoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata