Breaking news

CFR Cluj a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul 1-0

loading...

CFR rămâne în fruntea clasamentului Ligii I, Steaua fiind singura echipă care mai are şanse să o ajungă din urmă deoarece restul echipelor cu şanse la titlu au remizat în această etapă.

1CFR a obţinut victoria printr-ul gol marcat în minutul 77 de Gabi Mureşan, deşi Rapid putea să egaleze în minutul 88 când mingea a fost întâi respinsă în bară de acelaşi Gabi Mureşan, apoi a ricoşat în Herea care era situat pe linia porţii.

Pe de altă parte, Timişoara a remizat cu Ceahlăul în deplasare, scor 1-1, golurile fiind marcate de Mansour pentru Timişoara în minutul 66 şi Andrei Viţelaru pentru Ceahlăul în minutul 87. Spre dezamăgirea lui Marius Lăcătuş, antrenorul lui FC Vaslui, echipa sa nu a scos decât un egal în meciul disputat acasă cu Unirea Urziceni, scor 1-1, golurile fiind marcate de Akakpo în minutul 25 pentru gazde şi Raul Rusescu în minutul 95 pentru oaspeţi. Dinamo Bucureşti nu a reuşit decât o remiză albă în meciul disputat pe teren propriu cu FC Braşov îndepărtându-se şi mai mult de titlu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata