Breaking news

CFR Cluj în finala Cupei României

loading...

CFR Cluj a învins pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 şi s-a calificat în ultimul act al Cupei României la fotbal.

CFR in ffinalaCFR Cluj a dominat clar prima repriză a meciului şi şi-a creat mai multe ocazii de a înscrie. Din păcate pentru clujeni, şutul lui Nicolae Dică din minutul 21 a fost respins de Munteanu, iar cel al lui Deac a trecut puţin pe lângă poartă în minutul 30.

Începutul celei de a doua reprize a fost marcat de eliminarea fundaşului stânga de la CFR, Edimar din minutul  46 după o intrare dură la Kone. Deşi evoluau cu un jucător în minus, clujenii au reuşit să deschidă scorul prin Nicolae Dică în minutul 51 după o pasă inspirată  a lui Traore.

Dinamo a reuşit egalarea în minutul 74 prin Andrei Cristea, care a împins mingea în poartă după ce şutul lui Adrian Cristea  nimerise bara, însă CFR-ul a reuşit să preia din nou conducerea după golul marcat de Traore în minutul 77.

Jucătorii echipei Dinamo Bucureşti au mai avut cel puţin trei ocazii mari de a înscrie în ultimele minute, însă fundaşii CFR-ului sau portarul Nuno Claro s-au opus de fiecare dată şi  Clujul ajunge în finală, după ce în manșa tur, desfășurată pe stadionul lui Dinamo, socrul a fost 1-1. Joi 15 aprilie, de la ora 20.15, Pro Tv transmite returul celei dea doua semifinale dintre FC Vaslui și FC Brașov, desfășurată la Vaslui. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata