CFR Cluj în finala Cupei României

loading...

CFR Cluj a învins pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 şi s-a calificat în ultimul act al Cupei României la fotbal.

CFR in ffinalaCFR Cluj a dominat clar prima repriză a meciului şi şi-a creat mai multe ocazii de a înscrie. Din păcate pentru clujeni, şutul lui Nicolae Dică din minutul 21 a fost respins de Munteanu, iar cel al lui Deac a trecut puţin pe lângă poartă în minutul 30.

Începutul celei de a doua reprize a fost marcat de eliminarea fundaşului stânga de la CFR, Edimar din minutul  46 după o intrare dură la Kone. Deşi evoluau cu un jucător în minus, clujenii au reuşit să deschidă scorul prin Nicolae Dică în minutul 51 după o pasă inspirată  a lui Traore.

Dinamo a reuşit egalarea în minutul 74 prin Andrei Cristea, care a împins mingea în poartă după ce şutul lui Adrian Cristea  nimerise bara, însă CFR-ul a reuşit să preia din nou conducerea după golul marcat de Traore în minutul 77.

Jucătorii echipei Dinamo Bucureşti au mai avut cel puţin trei ocazii mari de a înscrie în ultimele minute, însă fundaşii CFR-ului sau portarul Nuno Claro s-au opus de fiecare dată şi  Clujul ajunge în finală, după ce în manșa tur, desfășurată pe stadionul lui Dinamo, socrul a fost 1-1. Joi 15 aprilie, de la ora 20.15, Pro Tv transmite returul celei dea doua semifinale dintre FC Vaslui și FC Brașov, desfășurată la Vaslui. 

319 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*