Breaking news

Cele mai bune echipe de minifotbal din România se vor afla la Hunedoara

loading...

La finalul acestei săptămâni la Hunedoara va avea loc cea de-a VII-a ediție a Campionatului Național de Minifotbal la care vor participa cele mai bune 20 de echipe din cele peste 2.000 înregistrate în întreaga țară.

minifotbal campionat nationalÎn urma tragerii la sorți echipele calificate în această fază a competiției au fost repartizate în 4 grupe.

Grupa A: Salamandra Zalău, CSD Deva, Phoenix Craiova, Railex Suceava, Dolce Vita Târgu Jiu.

Grupa B: Fortuna Buzău, Juventus Sibiu, Roș Albaștrii Satu Mare, Pandurii Târgu Mureș, Dorally Mall Constanța.

Grupa C: Lis Affair Tomești Iași, Oz-Er Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman, Oțelul Galați, Phoenix Hunedoara.

Grupa D: Mav Glissando Timișoara, AS Vispești 2010 Ploiești, Smart Baia Mare, ABC United București, Old School Football Arad.

Ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă se vor califica în sferturile competiției, pentru ca în cursul zilei de duminică să se desfășoare semifinalele, finala mică și finala.

”Dezvoltarea minifotbalului în România demonstrează contrariul crizei financiare și morale prin care trece fotbalul românesc. Faptul că peste 30.000 de români iau parte în fiecare an în competițiile de minifotbal de la nivel local demonstrează că plăcerea jocului de minifotbal este una fără limite în contextul promovării unei noi abordări manageriale şi instituţionale”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației de Minifotbal din România și al European Minifootball Federation.

Anul aceste printre jucătorii de minifotbal care se vor afla pe teren se numără pe de o parte și foști fotbaliști care au evoluat la echipe de tradiție, cum ar fi Petre Marin, Adrian Pitu, Gigel Coman, Bogdan Onuț, Ciprian Mozacu, Adrian Neaga, Stelian Carabaș, Leonard Naidin sau Mihai Guriță, iar pe de altă parte inclusiv componenți ai echipei naționale de minifotbal, triplă campioană europeană, Cristian Popa, Nicolae Constandana, Miroslav Nicolin, Sorin Ghiuș, Călin Pantelimon, Mircea Popa și Călin Trohin. Prezența tuturor acestor jucători va contribui la un spectacol total așteptat de toți fanii minifotbalului din România.

Tot o premieră pentru minifotbalul românesc este și transmiterea în direct a meciurilor din cadrul Campionatului Național de Minifotbal de către postul național GSP TV, după următorul program: vineri de la ora 14.00, sâmbătă de la ora 11.00 și duminică de la ora 12.00.

La acest eveniment va lua parte și președinte federației internaționale de minifotbal, Filip Juda, alături de alți invitați din federațiile naționale de pe bătrânul continent interesați să urmărească la lucru pe cei mai buni jucători pe care vor avea posibilitatea să-i regăsească și în lotul echipei naționale de minifotbal a României care în această toamnă va participa la miniEURO Greece 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata