Breaking news

Cătălina Ponor, calificată în finală la bârnă la Jocurile Olimpice de la Rio

loading...

Cătălina Ponor s-a calificat duminică, în finala de la bârnă a concursului feminin de gimnastică artistică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

catalina ponorCătălina Ponor, în vârstă de 29 de ani, singura gimnastă română prezentă la Olimpiada de la Rio, luptă pentru aur la bârnă.

Cătălina Ponor a fost notată cu 14,900 în subdiviziunea a doua și a ocupat poziția a 5-a la sfâșitul calificărilor acestei probe.

În finala de luni, 15 august, Ponor va lupta la bârnă cu: Simone Biles (SUA) — 15,633, Laurie Hernandez (SUA) — 15,366, Flavia Saraiva (Brazilia) — 15,133, Sanne Wevers (Olanda) — 15,066, Cătălina Ponor (România) — 14,900, Fan Yilin (China) — 14,866, Marine Boyer (Franța) 14,600 și Isabela Onyshko (Canada) 14,533.

Cătălina Ponor a concurat și în calificările de la sol, fiind notată cu 14,200, insuficient pentru calificarea în finală.

Cătălina Ponor a declarat că i se pare că trăiește un vis după ce a obținut calificarea în finala la bârnă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

“Sunt în finala olimpică la bârnă și încă mi se pare că trăiesc un vis! 29 de ani, 3 ani în care am stat departe de gimnastică, întoarcerea în sală în aprilie 2015, operație la tendonul lui Ahile, 5 luni de recuperare și momentul de acum, unica mea șansă să obțin ce îmi doresc! Da, da, trăiesc un vis. Și mai am o finală până îl voi îndeplini. Sper din toată inima! Hai România!”, a scris Ponor pe contul personal de Facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata