Breaking news

Campionatele Naţionale de Gimnastică artistică, în direct la TVR 2

loading...

TVR 2 şi TVR HD transmit sâmbătă și duminică, ediția 2014 a Campionatelor Naţionale de Gimnastică artistică. Larisa Iordache și Cristian Bățagă, campionii la individual compus ai anului trecut, sunt marii favoriți ai competiției și în 2014.

larisa iordache - cristian bataga - tvr 2Sâmbătă şi duminică, TVR 2 va conecta publicul larg cu Sala Polivalentă din Bucureşti de unde va transmite, în direct, cea de-a 67-a ediţie a Campionatelor Naţionale de Gimnastică artistică. Competiţia va putea fi urmărită şi la TVR HD, în transmisiune directă sau înregistrată.

Organizat sub egida Federaţiei Române de Gimnastică, concursul va reuni cei mai valoroşi gimnaşti români, laureaţi ai marilor competiţii internaţionale, atât la nivelul seniorilor, cât şi la juniori.

Larisa Iordache și Cristian Bățagă, campionii la individual compus ai anului trecut,  se află în fruntea ”listei”, dar în încercarea lor de a-și înscrie a doua victorie consecutivă vor avea de făcut față concurenței puternice din partea Andreei Munteanu, Ștefaniei Stănilă, Paulei Tudorache, Anei Maria Ocolișan, Silviei Zarzu, Andreei Iridon sau a lui Marius Berbecar, Vlad Cotuna, Andrei Muntean, Daniel Rădeanu, ei și nu numai ei candidați, de asemenea, la un loc în echipa României pentru ”mondiale”.

Din păcate, și în acest an, Diana Bulimar va sta departe de podiumul de concurs, ca urmare a unei noi accidentări.

În acest an îi putem vedea la lucru pe gimnaștii din Norvegia și gimnastele din Suedia, oaspeții federației noastre fiind, de asemenea, în plin proces de pregătire pentru Campionatele Mondiale.

Prin urmare, alături de fetele noastre vor evolua sudezele Emma Larsson, Jonna Adlerteg, Kim Singmuang, Lovisa Estberg, Veronica Wagner, Nicole Wanstrom, în timp ce în concursul masculin se vor afla norvegienii Odin Kalvo, Pietro Giachino, Marcus Conradi, Nikolai Ronbeck, Arian Bedzeti-Olsen, Stian Skjerahaug și Torry Larse.

Programul transmisiunilor de la Sala Polivalentă este următorul:

Sâmbătă, 30 august
• 15.30 – 17.30 Concurs individual compus feminin (în direct la TVR 2 şi înregistrat la TVR HD duminică, de la ora 11.00)
• 19.00 – 21.00 Concurs individual compus masculin (în direct la TVR 2 şi TVR HD)

Duminică, 31 august
• 15.00 – 18.00 Finale pe aparate feminin şi masculin (în direct la TVR 2 şi înregistrat la TVR HD de la ora 18.30)

Comentariul TVR 2 va fi asigurat de jurnalista Alina Alexoi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata