Breaking news

Calificare cu emoții pentru Timișoara în play-off-ul Europa League

loading...

Meci dramatic în capitala Banatului. FC Timişoara a obținut in extremis calificarea  în play-off-ul competiţiei Europa League la fotbal, după ce a terminat la egalitate 3-3, cu formaţia finlandeză Myllykosken Pallo-47, în manşa a doua a turului III preliminar.

fctimisoaraTimișorenii au primit 3 goluri în doar 6 minute și erau cât pe ce să se facă de pomină în toată Europa. Deși în manșa tur fotbaliștii timișoreni s-au impus cu 2-1, în meciul retur timișorenii s-au văzut  conduși la pauză cu 3-0 după golurile marcate de Ilari Äijälä (18), Tosaint Ricketts (20, 25).

Timişoara a început o cursă de urmărire şi a reuşit să revină spectaculos şi să se califice de o manieră incredibilă, graţie golurilor reuşite de Mircea Axente (53), Ianis Zicu (80) şi Marian Cisovsky (90+3).
Bănăţenii s-au precipitat de multe ori în atac şi nu au reuşit să desfacă apărarea supraaglomerată a oaspeţilor. Goga (57) şi Mansour (79) au ratat situaţii bune, iar Zicu a marcat la meciul de debut pentru Timişoara: 2-3 (80). Cisovsky a reuşit golul unei calificări meritate, în prelungiri, după centrarea lui Mansour.

Fundaşul central Cisovski, este jucătorul care a adus calificarea timișorenilor în play-off-ul Europa League.

Următoarele meciuri din Europa League, pentru timișoreni sunt programate pe 19 şi 26 august.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata