Breaking news

Brașovul găzduiește prima ediție a Open-ului României la Karate

loading...

Prima ediție a Open-ului României la Karate se va desfășura în perioada 23 și 24 noiembrie, în Sala Sporturilor din Brașov.

open romania karatePatru federații și-au dat mâna pentru organizarea primei ediții a Open România Karate. Brașovul devine astfel capitala unificării karate-ului românesc.

”Federația Română de Karate, condusă de Lucian Băroiu, reușește ca după o dispută intensă, dar constructivă, să pună la punct, alături de Liviu Crișan, Președintele F.R.K.WKC., și Aurel Pătru, Președintele Departamentului S.K.D.U.N. din cadrul F.R.A.M., organizarea primei ediții a “OPEN-ULUI ROMÂNIEI“ compețitie deschisă tuturor membrilor afiliați la cele trei mari organizații de Karate din România și nu numai”, se precizează în comunicatul de presă al Federației Române de Karate, remis exclusivNEWS.ro.

Primii sportivi care au răspuns acestei provocări, de a participa la o competiție de mare anvergură în lumea karate-ului, au fost sportivii F.R.K.WKC. și cei de la S.K.D.U.N. Alături de aceștia sunt așteptati și sportivi din celelalte organizații de karate din România, de a răspunde unei adevarate provocări, dovedind că “SPORTUL  ESTE  LIANTUL  UNIFICĂRII  TUTUROR  CELOR CE  GÂNDESC  ȘI  SIMT  ROMÂNEȘTE“

Municipiul Brașov va deveni primul oraș care găzduiește emblematica competiție, organizată de F.R.K., ce se va desfașura la poalele Tâmpei, în zilele de 23-24 noiembrie 2013, în Sala Sporturilor din Brașov și care se dorește să devină un eveniment de tradiție organizat în fiecare an în aceeasi locație.

Tot în această perioadă, întreg colectivul de arbitri români ai celor trei organizații iși vor da mâna pentru a asigura reușita competiției, dorind ca sloganul “CEL MAI BUN SĂ ÎNVINGĂ” să devina o realitate. Alături de aceștia vor participa cluburile, antrenorii și sportivii din cele trei organizații precum și alți Karate-ka ce doresc unitatea Karate-ului din România.

Conducerea FRK profită de organizarea OPEN România și va expune o parte din Proiectul de Unificare al Federațiilor de Karate din România cat și proiectul de construcție pe termen mediu și lung a uneia dintre cele mai puternice Federații de Sport din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata