Breaking news

Braşovenii îngenunchiaţi, FC Vaslui calificată în premieră în finala Cupei României

loading...

Echipa de fotbal FC Vaslui s-a calificat în finala Cupei României după ce a învins joi seara, în returul semifinalei pe FC Braşov, cu scorul de 4-0 (în tur 0-1).

FC Vaslui 2FC Braşov pornea cu avantaj de un gol, după ce în tur s-a impus pe teren propriu cu scorul de 1-0, însă echipa antrenată de Marius Lăcătuş, a reuşit să deschidă scorul în minutul 28 în urma unei lovituri libere din apropierea careului executată impecabil de Raul Costin. Imediat după reluarea jocului, în minutul 29, Wesley a reluat cu capul din mijlocul careului braşovenilor şi a mărit avantajul gazdelor la 2-0. După mai multe ocazii ratate ale echipei braşovene, în minutul 45+1 arbitrul partidei a dictat lovitură de la 11 metri, pe care Wesley a ratat-o, trimiţând mingea în bară.

Lucian Sânmărtean a transformat o lovitură liberă de la mare distanţă în minutul 53, iar FC Vaslui conducea cu 3-0. În urma unui fault la marginea careului, Abrudan a primit cartonaşul roşu şi şi-a lăsat echipa inferioritate numerică. În minutul 73, Lucian Sânmărtean a centrat perfect pentru Costly care a majorat scorul la 4-0 cu un şut din câţiva metri. FC Brașov părăsește Cupa României în genunchi și în 10 oameni, în timp ce FC Vaslui speră la câștigarea trofeului, care i-ar asigura prezenta în Europa League. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata