Breaking news

Boxerul Cristian Ciocan l-a învins pe Kevin Johnson, în gala de la Hamburg

loading...

Cristian Ciocan, campionul european WBO la categoria grea, l-a învins vineri seară, la puncte pe americanul Kevin Johnson, în gala profesionistă la Hamburg în Germania.

cristian ciocanCristian Ciocan a câştigat extrem de lejer, partida cu americanul, după 10 runde de boxat. Românul și-a adjudecat victoria la puncte cu unanimitate de voturi din partea arbitrilor.

Lupta a fost una fără strălucire. Nu s-au schimbat lovituri grele, nu a fost ritm sau suspans în ring. Ciocan a făcut atât cât trebuia să câştige în faţa unui adversar care declara în ziua premergătoare că românul este doar un boxer de categoria C.

Cristian  are acum 15 victorii la profesioniști (10 KO) și 3 înfrângeri, în timp ce adversarul său (34 ani) are 29 victorii (14 KO), 4 înfrângeri și un egal.

Pentru pugilistul gălățean este a treia victorie în 2013: Hammer i-a învins anul acesta pe ucraineanul Aleksi Mazîkin (22 februarie, la Galați), prin abandonul adversarului în repriza a șasea, și pe norvegianul Leif Larsen (23 august, la Galați), prin KO în repriza a șaptea. Cristian Ciocan câștigase ultimele șase meciuri înainte de limită.

Americanul disputase un singur meci anul acesta, în aprilie, când l-a învins pe Solomon Haumono, prin KO în repriza a zecea, la Melbourne. În 2009, Johnson a pierdut la puncte, după 12 reprize, meciul cu Vitali Kliciko, pentru titlul mondial WBC al greilor.

În meciul de vineri seara, unul dintre arbitrii-judecători a fost românul Mihai Leu.

În aceeași gală, Flavius Biea (24 ani) l-a învins la puncte, într-un meci de șase reprize, în limitele categoriei welter, pe polonezul Marius Biskupski, un boxer experimentat, de 37 de ani.

Flavius Biea, fost campion mondial de juniori, are acum șase meciuri la profesioniști, toate câștigate și toate disputate anul acesta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata