Breaking news

BOMBĂ LA US OPEN |Serena Williams, eliminată în semifinale de Roberta Vinci

loading...

Serena Williams a fost îngenuncheată la ea acasă, în semifinale la US Open de italianca Roberta Vinci. Americanca ratează astfel șansa de a realiza prima dată în carieră, Marele Șlem, adică câștigarea într-un an a tuturor celor patru turnee de Grand Slam din lume.

serena williamsVom avea finală sută la sută italiană la US Open. Roberta Vinci a produs marea surpriză în a doua semifinală, când s-a impus în trei seturi, scor 2-6, 6-4, 6-4, în fața puternicei Serena Williams.

E prima dată când italianca o învinge pe americancă, după cinci înfrângeri consecutive în fața liderului mondial. Și în ce moment vine această victorie. Roberta Vinci reușește astfel turneul carierei, bifând prima ei finală de Grand Slam, la fel ca și compatrioata sa, Flavia Pennetta.

Dacă prima semifinală cu Halep și Pennetta a fost rapidă și anostă, cea de-a doua a fost de-a dreptul incredibilă.

Vinci a fost condusă cu 2-0 în setul trei, dar a reușit să revină în meci, iar la 3-3 a făcut break și apoi și-a păstrat serviciul, reușind să-i anuleze americancei și două mingi de re-break.

Câștigătoare de șase ori a US Open, inclusiv în 2014, Serena Williams a primit cea mai dură și neașteptată înfrângere din carieră.

Roberta Vinci și Flavia Pennetta vor juca mâine pentru câștigarea trofeului la US Open.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata