Breaking news

Bombă la Roland Garros. Li Na, favorita numărul doi a turneului, eliminată încă din primul tur

loading...

Franțuzoaica Kristina Mladenovic a produs o eliminare bombă pe zgura de la Roland Garros. A trimis-o acasă, încă din primul tur pe deținătoarea trofeului în 2011, chinezoaica Li Na.

li na - roland garrosKristina Mladenovic a eliminat-o în mod surprinzător, în trei seturi, în primul tur la Roland Garros pe Li Na, numărul doi mondial. Nimeni alta decât deținătoarea trofeului în 2011 la Roland Garros, și învingătoarea din acest an de la Australian Open.

Franțuzoaica și-a adjudecat primul set cu 7-5, l-a cedat pe al doilea cu 3-6, dar a revenit spectaculos în setul trei pe care l-a câștigat cu 6-1. Kristina Mladenovic se califică astfel în premieră în turul doi la Roland Garros și totodată o scapă pe românca Simona Halep de o adversară redutabilă. Astfel că Simona Halep are cale liberă către finala de la Roland Garros.

Românca a rămas principala favorită a părţii inferioare a tabloului, iar principalele contracandidate pentru finală sînt Ana Ivanovici, Petra Kvitova şi Jelena Jankovici. În turul doi, Simona Halep va juca cu britanica Heather Watson.

Li Na nu e prima eliminare surprinzătoare încă din primul tur la Roland Garros. În competiția de simplu masculin, Stanislas Wawrinka, numărul 3 mondial și învingătorul de la Australian Open, a fost trimis acasă încă din primul tur de ibericul Guillermo Garcia-Lopez, locul 41 mondial, în trei seturi, scor 4-6, 7-5, 2-6, 0-6.

Bulgarul Grigor Dimitrov, al 11-lea favorit al turneului, a fost învins tot în primul tur de croatul Ivo Karlovic, locul 37 mondial, în trei seturi, scor 6-4, 7-5, 7-6.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata