Breaking news

Belinda Bencic, performanță uriașă la Toronto. A bătut-o în semifinale pe Serena Williams

loading...

Belinda Bencic a reușit o performanță uriașă în semifinale la turneul de tenis de la Toronto. Elvețianca de doar 18 ani a bătut-o pe americanca Serena Williams, nimeni alta decât numărul unu mondial în tenis.

Serena-BencicDacă în 2014 a fost eliminată în semifinale de sora sa Venus, în acest an, Serena părăsește turneul de la Toronto tot în semifinale.

Elvețianca de 18 ani a reușit cea mai mare performanță a carierei. Să o învingă pe puternica Serena Williams, care nu mai pierduse un meci de zeece luni.

Belinda Bencic, aflată pe locul 20 WTA, s-a impus sâmbătă noapte, în semifinale la Toronto, în trei seturi, în fața lui Williams, scor 3-6, 7-5, 6-4.

Ultima înfrângere produsă la un turneu oficial internațional, a fost înregistrată tocmai împotriva Simonei Halep, în octombrie anul trecut, la Turneul Campioanelor.

Serena Williams mai pierduse trei meciuri în acest an, însă prin abandon înainte de începutul partidei, din motive medicale.

Astfel că Simona Halep o întâlnește pe elvețianca Belinda Bencic în finala turneului de la Toronto. Halep a mai jucat o singură dată cu elvețianca în 2014 la Wimbledon, unde a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata