Breaking news

Bazinul de polo al Clubului Sportiv Rapid București, reabilitat de Ministerul Transporturilor

loading...

Bazinul de polo al Clubului Sportiv Rapid București, unitate aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, va fi reabilitat și consolidat. În cadrul proiectului gestionat de Compania  Națională de Investiții, a fost încheiată licitația pentru începerea lucrărilor.

bazin inot rapidVești bune pentru bazinul de polo al Clubului Sportiv Rapid, aflat în paragină. Va fi renovat și va deveni în curând funcțional. Ministerul Transporturilor susţine modernizarea Clubului Rapid pentru ca sportivii să se antreneze în cele mai bune condiţii. Din actuala construcție va fi păstrată doar schela metalică. Noul bazin va avea o structură modernă, din sticlă, o cuvă mărită conform normelor stabilite de Federația de Polo, precum și 200 de locuri pentru spectatori. În plus, proiectul mai prevede și o sală de forță și vestiare adecvate. Termenul de finalizare a lucrărilor este anul 2018.

Clubul Sportiv Rapid București mai are în desfășurare un proiect, început în vara anului 2015, pentru consolidarea și modernizarea Stadionului Giulești „Valentin Stănescu”. În acest moment, a fost realizat studiul de pre-fezabilitate și au fost obținute certificatele de urbanism.

Conform planurilor Companiei Naționale de Investiții, Clubul Rapid va avea: un stadion de 18 000 locuri, parcare D+P+3+terasă, parcare D+P, sală polivalentă, bazin de înot, săli de: haltere, lupte, box, karate, precum și camere de cazare pentru sportivi, unităţi de alimentaţie și spaţii comerciale. Astfel, Stadionul Giulești va putea fi încadrat în categoria a IV-a UEFA, cea mai înaltă și care permite organizarea oricărui tip de meci (inclusiv meciuri din Liga Campionilor, Campionate Mondiale, Campionate Europene ori Campionate Mondiale ale Cluburilor).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata