Breaking news

Baschetbalistele tricolore, răsfăţate de un bucătar celebru!

loading...

Jucătoarele din naţionala României au avut parte de o surpriză inedită înainte de super-meciul de sâmbătă cu Turcia. Tricolorele au fost vizitate în cantonament de chef Adrian Hădean, unul din cei mai cunoscuţi bucătari din ţară.

baschetbaliste - bucatarBaschetbalistele au fost astfel răsfăţate cu delicatese la o cină de lux pregătită special pentru ele. La deşert, fetele au primit nişte bezele în nuanţe tricolore.

Frumoasa Claudia Pop spune că majoritatea jucătoarelor din naţională respectă o dietă şi au un stil de viaţă foarte sănătos.

Baschet pe ritmuri muzicale!

Fetele din naţională de baschet se antrenează pe ritmuri muzicale pentru marele meci cu Turcia (semifinalistă la ultimul Mondial) de sâmbătă. Exotica Sonia Ursu-Kim a făcut o demonstraţie inedită pentru fani în magazinul Play din Cluj.

Îmi place mult muzica, ascult non-stop înainte de meciuri şi antrenamente, îmi da un vibe foarte mişto. Am studiat pianul până la 9 ani, dar am renunţat apoi pentru sport. Când mai văd însă un pian, îmi aduc aminte de copilărie şi mă joc pe el”, a declarat Sonia Ursu Kim.

Extrema naţionalei a cântat la pian, a bătut la tobe, a mixat şi a învârtit globul disco ca pe o minge de baschet.

Jucătoarea cu origini coreene îşi doreşte ca România să preia modelul din NBA şi NFL, iar muzica şi show-ul să devină o constanţă la evenimentele sportive majore.

”Noi avem mulţi jucători din SUA în campionat şi ar trebui să preluăm de la ei lucrurile bune. Muzica şi sportul se îmbină foarte bine, iar o atmosfera bună în sală te ajută şi în evoluţie”, a mai spus jucătoarea.

sonia piansonia plataneSonia Ursu&organizator UNTOLD

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata