Breaking news

Bărcăuan,”câine” din nou..

loading...

afaDupă Cristi Munteanu și Mărgăritescu, Dinamo nu se dezminte și continuă “întinerirea” masivă a lotului cu un alt veteran, Cosmin Bărcăuan (31 ani). Repatrierea fundașului a fost anunțată astăzi de antrenorul Cornel Țălnar. Prin plecarea lui Tamaş s-a eliberat un loc la fundaşii centrali. Eu am nevoie de orice jucător care să dea totul pe teren şi să pună osul pentru echipă. Depinde doar de el cum se va pregăti şi apoi vom vedea când semnează”, a spus Ţălnar.

Jucătorul prezent astăzi la vizita medicală, a declarat, bucuros, că ar putea semna contractul cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare în cursul zilei de astăzi.

Probabil că o să semnez azi. Nu am discutat perioada contractului, dar vom vedea, probabil până în vară. Mă bucur că am ajuns la Dinamo, am avut şi alte oferte, dar Dinamo a fost cea mai bună opţiune, unde am cunoscut prima glorie. Mă gândesc să repet perfomanţele alea cu Dinamo. Nu e greu, sunt şapte puncte diferenţă, dar e nevoie de muncă. Mai sunt 17 meciuri, se pot întâmpla multe, campionatul este lung. Doctorii mi-au spus că mai pot juca 5-6 ani fotbal, mai am timp, nu mă gândesc, deocamdată, la retragere. Pentru postul de titular trebuie muncă, asta rămâne la latitudinea antrenorului”, a spus Bărcăuan,pentru Mediafax.

Nico Mincu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata