Breaking news

Atletico Madrid şi Fulham în finala Europa League

loading...

Fulham şi Atletico Madrid s-au calificat în finala Europa League după ce ambele echipe au fost conduse, iar apoi au reuşit să revină.

Liverpool - Atletico 21După remiza albă obţinută în turul semifinalei pe terenul lui Hamburg, Fulham, s-a văzut condusă pe teren propriu când, în minutul 22, atacantului croat, Mladen Petric a înscris un gol superb. Însă în repriza a doua, echipa condusă de pe bancă de Roy Hodgson a reuşit să întoarcă rezultatul prin golurile reuşite de Simon Davies în minutul 69 şi Zoltan Gera în minutul 76. Astfel Fulham devenea prima finalistă a ediţiei din acest an a Europa League.

În cealaltă semifinală, Liverpool a întâlnit-o pe teren propriu pe Atletico Madrid şi avea de recuperat un gol, după ce pierduse în tur cu 1-0. Englezii au reuşit să deschidă scorul în minutul 44 prin Alberto Aquilani, egalând la general. Cum niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie un gol decisiv, meciul a intrat în prelungiri, iar, în minutul 95, Yossi Benayoun a reuşit să aducă pe Liverpool în avantaj. Atletico a replicat imediat prin Diego Forlan care a înscris golul calificării echipei spaniole în minutul 102.

Cele două echipe vor disputa finala Europa League în data de 12 mai pe HSH Nordbank Arena din Hamburg.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata