Atletico Madrid şi Fulham în finala Europa League

loading...

Fulham şi Atletico Madrid s-au calificat în finala Europa League după ce ambele echipe au fost conduse, iar apoi au reuşit să revină.

Liverpool - Atletico 21După remiza albă obţinută în turul semifinalei pe terenul lui Hamburg, Fulham, s-a văzut condusă pe teren propriu când, în minutul 22, atacantului croat, Mladen Petric a înscris un gol superb. Însă în repriza a doua, echipa condusă de pe bancă de Roy Hodgson a reuşit să întoarcă rezultatul prin golurile reuşite de Simon Davies în minutul 69 şi Zoltan Gera în minutul 76. Astfel Fulham devenea prima finalistă a ediţiei din acest an a Europa League.

În cealaltă semifinală, Liverpool a întâlnit-o pe teren propriu pe Atletico Madrid şi avea de recuperat un gol, după ce pierduse în tur cu 1-0. Englezii au reuşit să deschidă scorul în minutul 44 prin Alberto Aquilani, egalând la general. Cum niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie un gol decisiv, meciul a intrat în prelungiri, iar, în minutul 95, Yossi Benayoun a reuşit să aducă pe Liverpool în avantaj. Atletico a replicat imediat prin Diego Forlan care a înscris golul calificării echipei spaniole în minutul 102.

Cele două echipe vor disputa finala Europa League în data de 12 mai pe HSH Nordbank Arena din Hamburg.

290 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*