Breaking news

Atletico învinge, Hamburg doar egal

loading...

În turul semifinalelor Europa League, Atletico Madrid a învins pe Liverpool cu scorul de 1-0, iar Fulham a reuşit să obţină o remiză albă pe terenul lui Hamburg.

Atletico - LiverpoolAtletico a controlat partida în totalitate şi a avut cele mai mari ocazii. Singurul gol al partidei a venit în minutul 9, când Forlan a beneficiat de o gafă a apărării adverse. Liverpool a disputat luni un meci împotriva celor de West Ham, apoi a trebuit să schimbe trei trenuri şi un avion pentru a ajunge la Madrid, pierzând pe drum peste 22 de ore. Cu toate acestea, jucătorii englezi nu au dat semne de oboseală în partida disputată pe Vicente Calderon. În repriza a doua, Atletico putea să majoreze scorul prin şuturile lui Simao şi Ujfalusi, însă Reina a intervenit magistral de fiecare dată.

În cealaltă semifinală, Hamburg a primit vizita celei de a doua echipe engleze calificată în semifinalele Europa League. Fulham a fost nevoită să se deplaseze în Germania cu autocarul, iar la un moment dat, având parte de un blocaj al circulaţiei pe autostradă, elevii lui Roy Hodgson, au coborât pentru un scurt antrenament de dezmorţire. Fulham s-a apărat în cea mai mare parte a timpului şi a făcut-o cu mare precizie. Deşi ambele echipe au avut mai multe ocazii de a înscrie, meciul s-a încheiat 0-0.

Cele două retururi se vor disputa pe 29 aprilie pe Anfield, Liverpool, respectiv Craven Cottage, Londra.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata