Breaking news

Atleţi români de frunte la 3Net Summer Camp

loading...

3Net Summer Camp lansează o nouă provocare pentru toţi copiii aflaţi în taberele de pe plaja Luminiţa din staţiunea Eforie Nord.

3net summer campÎn după amiaza zilei de vineri, 16 august, nu mai puţin de 16 campioni la săritura cu prăjina vor oferi, pentru prima oară pe o plajă din România, un antrenant spectacol de atletism.

Pe o pistă de 40 de metri, montată special pentru acest eveniment, cei 16 atleţi campioni vor realiza un concurs-spectacol de sărituri cu prăjina. Spre deliciul privitorilor, la final, săriturile demonstrative se vor încheia în apa mării!

Printre cei care îi vor încânta pe tinerii spectatori vor fi Bogdan Popa şi Andrei Deliu, campionul, respectiv vicecampionul naţional de seniori la săritura cu prăjina, Lavinia Scurtu, şi ea campioană la seniori, precum şi numeroşi talentaţi juniori.

Invitate speciale vor fi fostele glorii ale atletismului, Paula Ivan, campioană olimpică şi multiplă recordmenă mondială, precum şi Liliana Năstase, multiplă recordmenă şi campioană mondială la probe combinate.

Seara va continua în acelaşi spirit antrenant, de data aceasta prin concertul trupei “Micul Paris” şi al solistei Brigitta.

Evenimentul, organizat de Radio România 3Net „Florian Pittiş”, Federaţia Română de Atletism prin Fundaţia „Atletis”, primăria Eforie şi S.C. Vanimar, face parte din manifestările incluse în „Zilele Eforiei” şi va fi transmis audio/video pe tabaradevara.radio3net.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata