Breaking news

Astra și Petrolul au ratat calificarea în Grupele Europa League

loading...

Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești au ratat joi seară, calificarea în Grupele Europa League. Astra a terminat la egalitate, scor 1-1 returul cu Maccabi Haifa, iar Petrolul a învins-o pe Swansea cu 2-1.

astra si petrolulEchipele românești, Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești au ieșit cu fruntea sus din play-off-ul Europa League. Însă din cauza rezultatului din manșa tur, nu au mai putut să obțină și calificarea în Grupe.

Astra Griurgiu a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a terminat la egalitate, joi, la Piatra Neamţ, scor 1-1, cu Maccabi Haifa, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.

Astra a deschis scorul prin Găman, în minutul 27, Maccabi reuşind egalarea prin Rayo, în minutul 34. În tur, Maccabi Haifa s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Petrolul Ploiești a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa galeză Swansea, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa. Petrolul a înscris prin Priso ’73 şi Hamza ’83. Pentru Swansea a marcat Lamah ’74. Însă a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, din cauza rezultatului din manșa tur când a încasat 5 goluri.

România va avea totuși o echipă în Grupele Europa League, întrucât Pandurii au produs minunea în Portugalia, învingând pe Braga.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata