Breaking news

Astra Giurgiu, victorie senzațională în Europa League în meciul cu AZ Alkmaar

loading...

Astra Giurgiu a reușit joi seară, o victorie senzațională în manșa tur a play-off-ului Europa League, în meciul cu AZ Alkmaar, reușind să revină de la scorul de 0-2, la 3-2.

astra giurgiuAstra Giurgiu e cu un pas în Grupele Europa League după ce joi seară s-a impus în mod surprinzător și spectaculos, cu 3-2, în fața titratei echipe olandeze AZ Alkmaar.

Giurgiuvenii au fost conduși de olandezi cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Markus Henriksen și Vincent Janssen, până în minutul 25, când Constantin Budescu a reușit marcarea unui gol pentru Astra.

Impulsionați de acest gol, jucătorii Astrei au reușit egalarea prin Denis Alibec în minutul 41, iar în minutul 45, Alexandru Dandea a făcut 3-2.

După pauză, jocul a fost la fel de deschis ca și în prima repriză, ambele formații mizând pe cartea atacului. iar ocaziile de gol nu au lipsit la cele două porți. Tabela de marcaj a rămas, însă, nemodificată până la final, Astra Giurgiu obținând o victorie meritată în fața puternicei echipei olandeze.

Returul partidei are loc joia viitoare la Alkmaar, de la ora 21:00, ora României.

Astra Giurgiu s-a calificat în playoff-ul Europa League după ce a trecut, în dublă manşă, de formaţia engleză West Ham, cu scorul general de 4-3 (2-2 în tur şi 2-1 pentru Astra în retur).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata