Breaking news

Astra Giurgiu este campioană de toamnă în Liga I

loading...

Astra Giurgiu încheie pe primul loc turul Ligii I de fotbal, după ce sâmbătă seară a terminat la egalitate partida cu Steaua București.

astra si petrolulAstra Giurgiu a încheiat 2013 cu o remiză, scor 1-1 partida cu Steaua de pe teren propriu, contând drept restanţă din etapa a doua a Ligii 1.

Punctul obţinut a menţinut Astra pe primul loc în Liga I, astfel că, cel puţin până în ferbruarie, la reluarea meciurilor oficiale.

Astra a deschis scorul prin Enache (min. 35 – şut perfect din unghi, Enache fiind printre remarcaţii partidei, el făcând meciuri excelente împotriva Stelei, în general), iar oaspeţii au înscris prin Varela, la ultima fază a primei reprize.

În partea secundă, chiar dacă Astra a atacat mai mult şi a jucat mai bine, tabela a rămas neschimbată, cei peste 5000 de spetatori prezenţi având parte însă de un spectacol agreabil.

Astra a deschis scorul în min. 35, prin Gabriel Enache, dar Steaua a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, prin Fernando Varela (45+1).

Steaua încheie sezonul de toamnă pe locul al treilea, dar cu două meciuri mai puține decât Astra Giurgiu (locul 1) și Petrolul (locul 2).

loading...
1 Comentariu
  1. claudiu spune

    mai bine astra decat steaua…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata