Breaking news

Astra Giurgiu a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor

loading...

Astra Giurgiu, Campioana României la fotbal, a ratat miercuri seară, calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. FC Copenhaga s-a impus cu 3-0 pe teren propriu în returul turului trei preliminar al Champions League.

astra giurgiuCampioana României a fost turist în Danemarca. FC Copenhaga a defilat în returul partidei din turul III preliminar din Liga Campionilor.

Dacă în manșa tur, giurgiuvenii au scos un scor egal, 1-1, în retur nu au jucat nimic și au pierdut cu un sec 3-0, scor de neprezentare.

Toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriză. Cornelius  deschis scorul pentru danezi în minutul 14. Iar Santander a mărit avantajul gazdelor la 2-0 în minutul 34. Iar Cornelius a bifat dubla în minutul doi al prelungirilor primei reprize.

Repriza a doua a fost anostă și fără faze spectaculoase, giurgiuvenii nu au pus probleme adversarilor astfel că partida s-a încheiat 3-0 și Campioana României ratează calificarea în play-off-ul Champions League. Acum Astra Giurgiu va juca în play-off-ul Ligii Europa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata