Breaking news

Astra Giurgiu a câştigat SuperCupa României la fotbal

loading...

Astra Giurgiu și-a trecut în palmares prima Super Cupă a României la Fotbal, după ce vineri seară, a învins la penalty, echipa Steaua București.

astra giurgiu - supercupa romaniei 2014Noul antrenor al Stelei, Costel Gâlcă a debutat cu un eşec pe banca roş-albaştrilor. Astra Giurgiu a învins-o vineri seară pe Steaua pentru a doua oară consecutiv în decurs de două luni.

După victoria din 24 mai din finala Cupei României, Astra Giurgiu s-a impus vineri și în finala SuperCupei României la Fotbal, în fața Stelei.

Astra a început mai bine meciul şi a ratat deschiderea scorului în minutul 10, atunci când Enache, lansat excelent de Budescu, a fost blocat de Arlauskis, înlocuitorul lui Tătăruşanu în poarta Stelei. Campionii au reuşit să deschidă scorul în minutul 45, după o acţiune iniţiată de Tănase şi finalizată cu un şut la colţul lung de Chipciu.

Enache a egalat scorul în minutul 74, atunci când a trimis cu capul în poartă mingea centrată de Ben Yousef.

Astfel că la finalul celor 120 de minute ale partidei disputate pe Național Arena din Bucureşti scorul a fost 1-1. Întrucât nici după reprizele de prelungiri scorul nu s-a schimbat, s-a ajuns la lovituri de departajare.

La fel ca şi în Cupa României, Astra s-a impus în urma loviturilor de la 11 metri.

Silviu Lung jr. a respins execuţia lui Filip, dar nu a putut bloca şuturile expediate de Keşeru, Pârvulescu şi Latovlevici.

Astra a transformat toate cele cinci penaltyuri, prin Găman, Seto, Junior Morais, Laban şi Budescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata