Breaking news

Astra a terminat la egalitate partida cu Omonia din Europa League

loading...

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1, manșa tur cu echipa cipriotă Omonia Nicosia din turul doi preliminar Europa League.

astra - omoniaDupă un parcurs excelent în primul tur cu echipa slovenă NK Domzale, românii de la Astra au avut de fucă cu ciprioții de la Omonia.

Partida de pe Naţional Arena din Capitală, s-a terminat la egalitate, 1-1, cipiroții având un avantaj la calificarea în turul trei.

Astra a deschis scorul rapid, în minutul 8, graţie reuşitei lui Tembo. După pauză , în minutul 66 ciprioţii au egalat prin golul reuşit de fostul rapidist, J. P. Andrade.

În cazul în care Astra va reuşi să treacă de formaţia cipriotă, echipa lui Daniel Isăilă va prelua statutul de cap de serie al acesteia. În acest caz, şansele de calificare în grupele competiţiei ar creşte considerabil.

Astra Giurgiu este cea de-a cincea echipă românească care are ca adversar în cupele europene pe Omonia Nicosia. În anii trecuți, Steaua, Sportul, Dinamo și FC Vaslui au dat piept cu ciprioții.

De-a lungul timpului la Omonia Nicosia au jucat următorii români: Mihai Mocanu, Constantin Frățilă, Eugen Neagoe, Marius Șumudică, Daniel Bălan și Claudiu Niculescu, iar Andone a fost antrenor în perioada decembrie 2005 – mai 2007.

Returul cu Omonia va fi disputat de Astra săptămâna viitoare, pe la Nicosia, unde se va decide cine merge în turul trei preliminar Europa League.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata