Breaking news

ASC Corona 2010 Brașov, învinsă de Astrahanocika Astrahan în Cupa EHF

loading...

Echipa de handbal feminin, ASC Corona 2010 Brașov a fost învinsă sâmbătă în deplasare de echipa rusă Astrahanocika Astrahan, în prima manșă a optimilor de finală ale Cupei EHF.

corona brasov - handbalBrașovencele au reușit să facă față rusoaicelor doar o primă repriză, unde s-au ținut aproape, scor 18-15.

Însă, Corona a cedat complet în partea secundă a meciului, în fața puternicei echipe Astrahanocika, care a închis partida cu 36-25.

Rusoaicele au luat astfel o opțiune serioasă de calificare în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Belarusa Karina Iejikova a fost cea mai bună jucătoare a gazdelor, cu 11 goluri marcate. Pentru Astrahanocika au mai înscris Polina Kuznețova și Ana Viahireva, câte 7 goluri, Diana Ilina — 5, Maria Raciteleva — 3, Valentina Goncearova — 2, Kristina Tarasova — 1 gol.

”Veterana” Aurelia Brădeanu a fost cea mai bună de la Corona, cu 8 goluri. Au mai înscris pentru echipa de sub Tâmpa: Laura Chiper — 4 goluri, Cristina Zamfir — 4, Daniela Rațiu — 3, Dana Pricopi — 2, Oana Apetrei — 1, Nicoleta Dincă — 1, Camelia Hotea — 1, Marinela Neagu — 1.

Manșa secundă va avea loc pe 15 februarie, la Brașov.

Din păcate și HCM Roman a fost învinsă în manșa tur a optimilor de finală ale Cupei Cupelor. Handbalistele din Roman au cedat partida pe teren propriu, cu scorul de 20-24, în fața FC Midtjylland, din Danemarca.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata