Breaking news

ASC Corona 2010 Brașov, eliminată din Cupa EHF

loading...

ASC Corona 2010 Brașov a fost eliminată duminică, din Cupa Cupelor, după ce a pierdut partida din deplasare, jucată la Zagreb cu echipa Lokomotiva Zagreb.

corona brasovDupă HCM Baia Mre și HC Zalău, a venit rândul echipei din Brașov să părăsească Cupa EHF.

ASC Corona 2010 Brașov, echipa pregătită de Bogdan Burcea, avea de recuperat două goluri pentru a obține calificarea în turul următor. În prima parte a meciului, echipa din Brașov a dat senzația că poate răsturna situația, la pauză având un gol avantaj (12-11).

Însă, pe cât de bine începuseră jocul, pe atât de prost l-au continuat în repriza secundă, când gazdele au reușit să se desprindă, în minutul 55, la trei goluri (24-21), iar handbalistele românce nu au mai avut puterea revenirii, fiind învinse în final la două goluri diferență (25-23), la fel ca și în tur.

Astfel, singura reprezentantă a handbalului feminin în cupele europene a rămas U Jolidon Cluj, după ce toate cele trei echipe românești care au evoluat în acest weekend, HCM Baia Mare (Liga Campionilor), HC Zalău (Cupa EHF) și Corona Brașov (Cupa Cupelor), au părăsit competiția.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata