Breaking news

ASA Târgu Mureș a ratat calificarea în play-off-ul Europa League

loading...

ASA Târgu Mureș a învins joi seară, în deplasare, echipa AS Saint-Etienne, în returul turului III preliminar al Europa League dar a ratat calificarea în play-off.

asa tg muresVicecampioana României a reușit să se impună în Franța însă victoria nu i-a servit la nimic. Ardelenii au ratat calificarea în play-off-ul Europa League din cauza partidei tur pierdută pe teren propriu la Tg. Mureș, cu 3-0. Ardelenii au marcat toate cele trei goluri din retur, două în poarta francezilor și unul în proprie poartă.

ASA Târgu Mureș a reușit deschiderea scorului în minutul 39, la capătul unei acțiuni inițiate de Axente.

Încurajați de acest gol, care le-a reaprins speranțele în calificare, elevii lui Vasile Miriuță au început în forță repriza secundă, fiind foarte aproape de a-și dubla avantajul prin Gabi Mureșan, blocat în extremis de apărarea franceză.

Cei care au marcat, însă, au fost tot jucătorii de la ASA, prin Ivan Gonzalez, care a trimis balonul cu capul în poarta lui Ruffier, de la marginea careului de 6 metri, în minutul 62, după o centrare perfectă a lui Jurado. Bucuria oaspeților a durat doar 10 minute, francezii reușind să reducă din handicap în urma unui autogol al aceluiași Ivan Gonzalez, care a deviat cu mâna balonul în propria poartă.

Astfel că Saint-Etienne deși a pierdut partida, s-a calificat în play-off-ul Europa League.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata