Breaking news

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Patru medalii de aur la paralele la Mondialul de la Glasgow

loading...

Premieră istorică la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică de la Glasgow. Patru din cele opt finaliste de la paralele, au fost clasate de arbitri pe același loc, cu aceeași notă, 15.366. Drept urmare s-au acordat patru medalii de aur.

gimnastePerformanță unică în gimnastica feminină. Pentru prima dată în istorie, patru gimnaste au devenit simultan, campioane mondiale la paralele în cadrul aceleiași competiții.

Această situație inedită s-a produs sâmbătă la Mondialele de la Glasgow. O chinezoaică, două rusoaice și o americancă au împărțit podiumul la paralele, primind fiecare aceeași notă, 15,366.

Ylin Fan din China a deschis finala de la paralele și a primit nota 15,366. Apoi rusoaica Viktoria Komova a primit aceeași notă. Americanca Madison Kocian a fost notată de arbitri tot cu 15,366.

Și când nimeni nu mai credea că se mai poate produce încă o minune, rusoaica Daria Spiridonova calificată în finală cu cea mai mare notă, a primit tot 15,366 și astfel a fost clasată tot pe locul 1 la paralele.

Drept urmare, nu s-au mai acordat medaliile de argint și bronz la paralele.

finala paralele feminin glasgow

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata