Breaking news

Așa arată noile echipamente ale loturilor naționale de handbal ale României

loading...

Federația Română de Handbal a prezentat joi, într-o conferință de presă, noile echipamente oficiale ale echipelor de seniori. Designul noilor echipamente a fost creat de Nerea Palacios, designer din Barcelona.

kit-3-Handball-kempaDesignul noilor echipamente ale naționalelor de handbal a fost realizat de Nerea Palacios, designer din Barcelona, în baza unui concept gândit de agenţia Leo Burnett România.

”Conceptul care a stat la baza designului echipamentelor este unul foarte puternic şi îşi are originea în simbolul handbalului românesc – lupul dacic, care este jumătate lup, jumătate şarpe. Am luat solzii de la coadă de şarpe şi am gândit o armură aparenţă care să protejeze jucătorii, să transmită totodată senzaţia de forţă şi să fie, alături de tricolor, un simbol al României pe echipament”, a explicat Lorand Balint, directorul de marketing al FR Handbal.

Naţionala feminină a debutat deja în noul echipament în barajul cu Serbia pentru calificarea la Campionatul Mondial, urmând ca la viitoarele partide şi tricolorii să îmbrace noile echipamente.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata