Așa arată noile echipamente ale loturilor naționale de handbal ale României

loading...

Federația Română de Handbal a prezentat joi, într-o conferință de presă, noile echipamente oficiale ale echipelor de seniori. Designul noilor echipamente a fost creat de Nerea Palacios, designer din Barcelona.

kit-3-Handball-kempaDesignul noilor echipamente ale naționalelor de handbal a fost realizat de Nerea Palacios, designer din Barcelona, în baza unui concept gândit de agenţia Leo Burnett România.

”Conceptul care a stat la baza designului echipamentelor este unul foarte puternic şi îşi are originea în simbolul handbalului românesc – lupul dacic, care este jumătate lup, jumătate şarpe. Am luat solzii de la coadă de şarpe şi am gândit o armură aparenţă care să protejeze jucătorii, să transmită totodată senzaţia de forţă şi să fie, alături de tricolor, un simbol al României pe echipament”, a explicat Lorand Balint, directorul de marketing al FR Handbal.

Naţionala feminină a debutat deja în noul echipament în barajul cu Serbia pentru calificarea la Campionatul Mondial, urmând ca la viitoarele partide şi tricolorii să îmbrace noile echipamente.

786 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*