Breaking news

Argentina a învins Nigeria la Cupa Mondială

loading...

Echipa de fotbal a Argentinei a debutat cu o victorie la Cupa Mondială din Africa de Sud, dupăce sâmbătă, s-a impus în faţa echipei Nigeriei, cu scorul de 1-0.

nigeriaSingura reuşită a meciului i-a aparţinut lui Heinze, care a marcat în minutul 6, cu o lovitură de cap, după o lovitură de colţ executată de Veron. Cu o tripletă ofensivă magică, formată din Messi, Higuain şi Tevez, şi în care nu şi-au găsit loc Milito, golgheterul câştigătoarei Ligii Campionilor sau starul lui Ateltico şi ginerele lui Maradona, Kun Aguero, specialiştii aşteptau un festival de goluri din partea Argentinei.

Iar debutul meciului de pe Ellis-Park Stadium din Johannesburg a părut că le dă dreptate. Higuain (5) iroseşte o ocazie imensă, după ce pune greşit latul la 6 metri de poartă, la o pasă excelentă a lui Messi.

Un minut mai târziu, cade primul, din păcate şi singurul, gol al partidei. Veron execută un corner de pe partea dreaptă, iar Heinze, scăpat din marcaj, reia cu o lovitură de cap imparabilă, din plonjon, din zona punctului de la 11 metri.

Festivalul de goluri părea deschis, dar argentinienii dispar inexplicabil. Meciul s-a încheiat 1-0 pentru Argentina, fiind prima victorie a lui Maradona la primul turneu final, din postura de selecţioner.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata