Breaking news

Antena 1 transmite integral barajul României cu Grecia

loading...

Antena 1 va transmite atât turul cât și returul meciului de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, disputat între România și Grecia.

romania - estonia - antena 1Antena 1 a cumpărat transmiterea turului dintre barajul României cu Grecia, contra sumei de 150.000 de euro.

Pentru partida retur, de la București, care se va desfășura pe Național Arena, Antena 1 avea deja drepturile tv, ca urmare a contractului semnat cu FRF.

Toate partidele disputate în afara țării de către naționala de fotbal a României, erau transmise în mod normal de TVR. Iar cele din România de către Antena 1.

România şi Grecia se vor întâlni pe 15 şi 19 noiembrie, în cadrul barajului pentru Cupa Mondială din 2014. Partida tur se va disputa în Grecia, pe stadionul “Georgios Karaiskakis” din Pireu. Iar returul se va juca pe National Arena pe 19 noiembrie.

Este pentru a doua oară când România ajunge să joace baraj pentru Campionatul Mondial, după cel pierdut în 2002 cu Slovenia.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Boncioaga spune

    cea mai mare nesimtire sa vinda drepturile de tv.ale echipei nationale.Erea normal sa le dea tvr1.Mai intai au retras antena 1 de la satelit digi cu toate ca pklatisem abonamentul pe un an in avans.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata