Breaking news

Anna Karolina Schmiedlova a câștigat BRD Bucharest Open 2015

loading...

Anna Karolina Schmiedlova, cap de serie numărul 7, a câștigat turneul BRD Bucharest Open 2015, după ce a învins-o în finală pe italianca Sara Errani, scor  7-6(7-3), 6-3.

Anna Karolina SchmiedlovaSara Errani, principala favorită a turneului de tenis de la București a fost învinsă în mod surprinzător, în finală, de slovaca Anna Karolina Schmiedlova.

Slovaca a început în forță partida, a condus cu 3-0 în primul set, iar la 5-3 și-a pierdut serviciul și italianca a reușit egalarea la 5-5. În cele din urmă s-a ajuns la tie-break unde Schmiedlova s-a impus cu 7-3.

După un prim set mai disputat și mai echilibrat, italianca a cedat complet jocul în setul doi pierzând cu 3-6.

Astfel că după două ore și 7 minute de joc, Schmiedlova a produs surpriza în fața italiencei aflate pe locul 20 în lume.

Pentru Schmiedlova este al doilea titlu WTA din carieră, după cel câștigat anul acesta la Katowice din Polonia. Slovaca are și o finală pierdută în 2015 la Rio de Janeiro, chiar în fața italiencei Sara Errani.

Schmiedlova, în vârstă de 20 de ani, aflată pe  locul 60 în lume, a primit un cec de 43.000 de dolari și 280 de puncte WTA. În timp ce Sara  Errani a fost recompensată cu 21.400 dolari și 180 de puncte WTA.

Anul trecut, Simona Halep a învins-o în finală pe italianca Roberta Vinci, iar la dublu s-au impus româncele Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata