Breaking news

Andy Murray, eliminat în turul doi la Doha de Florian Mayer

loading...

Andy Murray, numărul 4 mondial și al treilea favorit la turneul ATP de la Doha, a fost eliminat în mod surprinzător de neamțul, Florian Mayer, în turul doi al probei de simplu masculin.

andy murray si florian mayerFlorian Mayer produce prima mare surpriză la turneul de tenis de la Doha, eliminându-l pe favoritul numărul trei al competiției, Andy Murray.

Britanicul a câștigat primul set cu 6-3, însă le-a pierdut pe următoarele două cu 4-6, și 2-6. Și asta pentru că neamțul s-a ținut tare pe picioare, a jucat din ce în ce mai bine și a reușit să-l învingă pentru prima dată pe Murray.

Neamțul a reușit să întoarcă soarta meciului în setul doi, când era condus cu 0-3. A făcut re-brake la scorul de 1-3, apoi a servit pentru egalarea la 3-3. Însă game-ul a durat nu mai puțin de 9 minute și o secundă, timp în care a salvat trei mingi de brake. În acest game au fost mingi de-a dreptul spectaculoase, executate de cei doi jucători. După ce a egalat la 3-3, Mayer a făcut la doilea brake din set și din meci, preluând conducerea cu 4-3, spre disperarea lui Murray.

Este al cincilea meci pe care-l joacă cei doi jucători pe terenul de tenis, și pentru prima dată când neamțul câștigă.

În sferturile de finală, Florian Mayer va juca cu învingătorul partidei disputate de românul Victor Hănescu și ibericul Fernando Verdasco.

Accederea în sferturile de finală, îi asigură lui Florian Mayer un cec în valoare de 30.655 de dolari și 45 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata