Breaking news

Andrei Stoica luptă în circuitul Respect World Series, cea mai nouă competiție de kickboxing din România

loading...

Vești bune pentru practicanții de kickboxing din România. A fost lansat un nou circuit în țara noastră, sută la sută românesc, care poartă numele Respect World Series. Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy și Raul Catinas vor lupta în circuit.

respect -andrei stoicaRespect World Series este un proiect suta la suta romanesc, cu acoperire mondiala, spune antrenorul Alin Panaite, cel care a pus bazele noului proiect.

Printre luptătorii din portofoliul noului circuit se numără Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy și Raul Cătinaș, pe care Alin Panaite îi antrenează de câțiva ani.

”Am fost în toată lumea, am observat punct cu punct cum se organizează o gală de lupte. Am văzut ce poate fi îmbunătățit și cunosc bine nevoile sportivilor. Toate aceste acumulări m-au determinat să pun la cale acest proiect. Îmi sunt alături cei mai cunoscuți sportivi din România și din Europa. Pot să promit o nouă abordare în sporturile de contact”, a spus Alin Panaite.

”Este nevoie de un suflu nou. Suntem cu trup și suflet alături de Alin Panaite. Nu mă îndoiesc o secundă de succesul acestui nou proiect”, a precizat Andrei Stoica.

”Este un nou început și ne dorim ca iubitorii sporturilor de contact să ne fie alături în continuare, așa cum au fost și până acum. Pentru ei ne dorim să cucerim noi titluri”, a spus, la rândul său, Bogdan Stoica.

În timp ce Benjamin Adegbuy a declarat: Promisiunea noastră fermă este că vom da tot ce e mai bun și vom aduce în continuare României recunoaștere la nivel mondial.

Prima gală Respect World Series va avea loc pe pe 19 martie la Madrid, se arată în comunicat, care precizează că în galele Respect World Series vor lupta, printre alții, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Raul Cătinaș, Claudiu Bădoi etc.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata