Breaking news

Andreea Mitu, victorie uriașă în Fed Cup. A bătut-o pe Eugenie Bochard

loading...

Andreea Mitu a reușit duminică seară, meciul carierei, învingând-o în Fed Cup pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 mondial. Astfel că România conduce în acest moment Canada cu 2-1.

andreea mituDupă înfrângerea suferită în partida cu Alexandra Dulgheru, vedeta canadienilor, Eugenie Bouchard a bifat duminică seară a doua înfrângere. De astă dată în fața româncei Andreea Mitu aflată abia pe locul 104 mondial.

Mitu a pierdut primul set cu 4-6, dar a revenit fantastic în meci în setul doi, când la scorul de 4-4 a reușit să facă break și mai apoi să închidă setul pe propriul serviciu. Însă abia cu cea de-a doua minge de set, și după ce a reușit să revină de la 0-40 în game și să-i anuleze lui Bouchard încă o minge de re-break.

Câștigarea setului doi i-a dat aripi româncei și i-a tăiat elanul canadiencei. Care în debutul setului trei și-a pierdut serviciul. După care, Mitu a făcut break la zero la scorul de 3-1, ca mai apoi să închidă meciul pe serviciul canadiencei.

Astfel că după primele trei meciuri de simplu jucate, România conduce Canada cu 2-1, grație victoriilor reușite de Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu.

Irina Begu a pierdut partida cu Francoise Abanda, aflată abia pe locul 260 mondial. Azi, Begu trebuia să joace cu Bouchard, însă pentru că s-a accidentat în partida de sâmbătă, a fost înlocuită de căpitanul nejucător al echipei României, Alina Tecșor, cu Andrea Mitu. Mutare mai mult decât eficientă pentru tricolore.

Astă seară se vor mai disputa și partida de simplu dintre Alexandra Dulgheru și Francoise Abanda. Cât și partida de dublu feminin dintre Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann – Andreea Mitu/Raluca Olaru.

România mai are nevoie de doar un punct pentru a se califica în Grupa Mondială a Fed Cup.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata