Breaking news

Andreea Mitu și Patricia Maria Țig s-au calificat în finala de dublu de la BRD Bucharest Open 2015

loading...
0 3

Andreea Mitu și Patricia Maria Țig s-au calificat sâmbătă seară, în finala de dublu a turneului WTA BRD Bucharest Open 2015 desfășurat la Arenele BNR.

mitu - tigAndreea Mitu și Patricia Maria Țig, posesoare ale unui wild card pentru tabloul de dublu, s-au impus sâmbătă seară în semifinale, în fața perechii formate din Raluca Olaru și Anna Tatishvili.

Mitu și Țig au câștigat primul set cu 7-5, apoi l-au pierdut pe al doilea cu 4-6. Astfel că s-a ajuns la super tie-break pentru a se decide echipa care merge în finală.

În super tie-break, Andreea Mitu și  Patricia Maria Țig au fost mai agresive în joc și s-au impus cu 10-5. Româncele și-au adjudecat victoria după o oră și 46 de minute de joc.

În finală vor juca cu perechea formată din Oksana Kalashnikova și Demi Schuurs. Calificarea în finală la dublu le asigură româncelor câte 180 puncte WTA și un cec în valoare de 6400 dolari. Iar dacă se vor impune duminică, în finală, Mitu și Țig vor împărți cecul în valoare de 12,300 dolari și vor primi fiecare câte 280 puncte WTA.

În 2014, proba de dublu feminin de la BRD Bucharest Open a fost câștigată de româncele Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata