Breaking news

Andreea Mitu și Monica Niculescu vor juca în sferturi de finală la BRD Bucharest Open 2015

loading...

Andreea Mitu și Monica Niculescu s-au calificat joi seară în sferturi de finală la BRD Bucharest Open 2015 și vor juca vineri, una împotriva alteia pentru accederea în semifinale.

andreea mitu - monica niculescuRomânia va avea o jucătoare în semifinale la simplu feminin la BRD Bucharest Open 2015. Andreea Mitu a învins-o pe Sorana Cîrstea în optimi de finală și s-a calificat în sferturi unde va juca cu altă româncă, Monica Niculescu.

Sorana Cîrstea a câștigat primul set cu 7-5, după care l-a cedat pe al doilea cu 2-6, iar în setul trei a cedat cu 4-6. Astfel că Mitu și-a luat revanșa în fața Soranei Cîrstea, după înfrângerea de săptămâna trecută din primul tur al turneului ITF  de la Contrexeville.

Tot joi seară, Monica Niculescu, cap de serie numărul trei la București, s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-3, în fața braziliencei Teliana Pereira.

Astfel că în sferturi de finală se vor duela două românce: Monica Niculescu și Andreea Mitu. Ceea ce înseamnă că o româncă va fi sigur în semifinale.

Pentru accederea în sferturi de finală, atât Mitu cât și Niculescu și-au asigurat câte 60 de puncte WTA și câte un cec în valoare de 5,900 de dolari.

Din păcate, Alexandra Dulgheru s-a accidentat și s-a retras joi seară în partida cu americanca Anna Tatishvili, în primul set, când era condusă cu 5-2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata