Breaking news

Andreea Mitu s-a calificat pe tabloul principal de la Mastersul de la Madrid

loading...

Andreea Mitu, aflată în prezent pe locul 100 mondial, s-a calificat sâmbătă, pentru prima dată în carieră, pe tabloul principal al turneului Masters 1000 de puncte de la Madrid, turneu deținut de românul Ion Țiriac.

andreea mituAndreea Mitu continuă forma bună din 2015, reușind sâmbătă să se califice pentru prima dată în carieră pe tabloul principal al unui turneu Masters 1000 de puncte.

Românca, locul 100 mondial și a 17-a favorită a turneului de calificare de la Madrid, a reușit să o învingă în ultima rundă a calificărilor, pe olandeza Richel Hogenkamp.

Andreea Mitu a câștigat primul set la zero, în faza olandezei Richel Hogenkamp. După care, în setul doi, românca a reușit break la scorul de 5-5, și după ce a ratat o minge de meci pe propriul serviciu la 6-5, și-a pierdut serviciul și s-a ajuns la tie-break. Aici, Andreea Mitu s-a impus cu 7-5, după o oră și 24 de minute de joc cu olandeza.

Accederea pe tabloul principal de simplu feminin de la Madrid îi asigură Andreei Mitu 30 de puncte WTA din calificări, plus 10 din primul tur, dar și un cec în valoare de 14.830 de euro.

În turul doi al calificărilor se mai află și Monica Niculescu, care va juca azi cu Marina Erakovic.

În primul tur la simplu feminin la Madrid Open, se mai află calificate și Simona Halep, cap de serie numărul doi, și Alexandra Dulgheru, posesoare a unui wild card.

Sâmbătă, Irina Begu s-a calificat în turul doi la Madrid, după ce a eliminat-o în prima rundă pe japoneza NARA, Kurumi nara, în două seturi, scor 7-6(8-6), 6-1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata