Breaking news

Andreea Mitu, eliminată în primul tur la turneul de tenis Masters de la Madrid

loading...

Andreea Mitu a fost eliminată duminică seară, în primul tur la simplu feminin la turneul WTA Masters 1000 de puncte de la Madrid, de americanca Varvara Lepchenko.

andreea mituAndreea Mitu, locul 100 mondial, venită din calificări, a fost învinsă de americancă în două seturi, scor 6-7(3-7), 4-6, după două ore și 3 minute de joc.

Andreea Mitu a reușit să facă break în primul set, la scorul de 2-2, dar la 4-3, românca și-a pierdut serviciul. Însă românca a reușit să facă re-break la 4-4, a preluat conducerea cu 5-4, scor la care a servit pentru câștigarea primului set. Lucru care însă nu s-a produs întrucât Andreea Mitu și-a pierdut la zero serviciul. A făcut mai apoi re-break și din nou și-a pierdut serviciul astfel că s-a ajuns la tie-break. Unde, românca a pierdut cu 3-7., la capătul unei orei și 3 minute de joc.

În setul doi, Andreea Mitu și-a pierdut serviciul la scorul de 1-1. A fost suficient pentru a americanca să-și adjudece setul doi cu 6-4 și să se califice în turul doi la Madrid.

Varvara Lepchenko își ia astfel revanșa în fața româncei după înfrângerea din acest an de la Charleston.

Andreea Mitu va primi 10 puncte WTA și un cec în valoare de 14.830 de euro pentru accederea în primul tur la Madrid.

Tot azi, Simona Halep a fost eliminată tot în primul tur la Madrid de Alize Cornet. Astfel că pe tabloul principal de simplu feminin de la Madrid a mai rămas doar Irina Begu, calificată în turul doi, unde va juca cu Andrea Petkovic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata