Breaking news

Andreea Mitu a ratat calificarea în sferturi de finală la Roland Garros

loading...

Andreea Mitu a fost eliminată luni, în optimi de finală la simplu feminin în cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, de belgianca Alison van Uytvanck.

andreea mituAndreea Mitu ratat calificarea în sferturi de finală la Roland Garros, după ce a cedat în două seturi, partida jucată în optimi cu Alison van Uytvanck.

Andreea Mitu a pierdut primul set cu 1-6, după doar 25 de minute de joc cu belgianca. Românca a reușit să-i adjudece pentru prima dată serviciul în set, la scorul de 5-0, după care, la 5-1, Mitu a ratat o minge de re-break.

După un prim set modest, Andreea Mitu a început să joace mai bine în însă nu a fructificat mingile de break și belgianca s-a impus grație unul joc extrem de agresiv.

Mitu a servit prima în setul doi, reușind să-și adjudece game-ul abia cu cea de-a patra minge. După care, românca a ratat patru mingi de break. Cele patru șanse ratat s-au răzbunat și Mitu și-a pierdut serviciul la scorul de 2-2. Andreea Mitu a ratat apoi două mingi de re-break la scorul de 4-3, cu care putea egala la 4-4 și astfel să revină în set și meci. Belgianca a făcut 5-3 după care a închis setul și meciul pe serviciul româncei, după ce Mitu a făcut dublă greșeală.

Calificarea istorică în optimi la Roland Garros îi asigură Andreei Mitu un cec în valoare de 145.000 de euro și 240 de puncte WTA. Aceste puncte o vor ajuta pe româncă să urce de luni, în top 60 jucătoare la nivel mondial.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata