Breaking news

Andreea Avram, liderul RTP la feminin, o admiră pe celebra jucătoare Martina Hingis

loading...

Andreea Avram a început să joace tenis de câmp încă din anul 2000. A ales să participe în circuitul RTP întrucât doar aici se organizează turnee exclusiv pentru proba de simplu feminin. O admiră pe Martina Hinghis şi i-ar plăcea să joace cu orice jucătoare din Top 100 WTA.

andreea avram rtp 50Andreea Avram, liderul la zi al clasamentului RTP la simplu feminin, preferă zgura ca şi suprafaţă de joc, iar lovitura preferată este dreapta în cross scurt.

Joc tenis din anul 2000, dar cu pauze mari, cea mai lungă a fost de 5 ani. Am renunțat la a mai practică sport de performanță în clasa a 8-a, constrânsă fiind de examenul de capacitate. Punctul meu forte este ‎precizia cu care lovesc și jocul constant.‎ Mă descurc mai bine la retur, trebuie să lucrez serios la capitolul serviciu. Lovitura preferată este dreapta cross scurt. Prefer zgura pentru că este o suprafață lentă de joc”, a declarat Andreea Avram în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.‎

Primul loc în ierarhia RTP a venit după ce pe 24 septembrie a cucerit prima ediţie a turneului feminin RTP 50 desfăşurată în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium.

Prima ediție RTP 50 a fost cea care m-a adus în fruntea clasamentului. Tot atunci am primit și cea mai frumoasă cupă pe care o am de când joc tenis. Mi-a plăcut atmosfera din cadrul competiției, acea zi m-a trecut prin toate stările. Nu mă așteptăm să câștig deoarce adversarele mele aveau condiția fizică mult mai bună ca a mea. Mă bucur foarte mult că sunt liderul clasamentului, mai ales că primele poziții sunt ocupate de fete al căror nivel de joc este sensibil egal cu al meu, sunt conștientă că oricând se poate schimba ordinea“, a mai declarat liderl RTP.‎

Întrebată de exclusivNEWS.ro de ce vine să joace în circuitul RTP, Andreea Avram a răspuns: Îmi place RTP pentru că doar aici se organizează turnee de tenis feminin. Singura mea grijă a fost să mă prezint cu rachetă la teren, de restul v-ați ocupat voi și ați făcut-o foarte bine.‎ Jucătorilor care vor să se alăture RTP le transmit că atmosfera pe care o vor găsi la acest turneu cu siguranță îi va determina să revină.

Cât priveşte circuitul profesionist WTA, Andreea Avram dezvăluie pe cine admiră şi cu cine şi-ar dori să joace: O admir pe ‎Martina Hingis. Mi-ar plăcea să joc cu oricine din top 100 WTA.

Andreea Avram a confirmat participarea la turneul RTP 100 desfăşurat pe 18 noiembrie la Tenis Prim Club din Bucureşti.

Înscrie-te în competiţie şi ai şansa să joci cu liderul RTP. Înscrierile se fac până pe 14 noiembrie, prin email la office@tenispremium.ro. Detalii despre comeptiţie găsiţi pe site-ul oficial RTP, www.tenispremium.ro.

Pentru fiecare jucător nou adus la turneul din 18 noiembrie ce se va desfăşura la Tenis Prim Club din Complexul Strudenţesc Agronomie, primeşti o reducere de 20% din taxa de participare.

RTP Tenis Open 2017 va include cinci probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt. Probele de simplu vor avea tablou de 32 de jucători, iar cele de dublu câte 16 perechi fiecare.

Alexandrion Grup, Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt sponsorii RTP Tenis Open 2017. exclusivNEWS.ro şi recentnNEWS.ro sunt partenerii media ai turneului!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata