Breaking news

Andreea Avram a cucerit turneul Exclusiv News Tenis Cup 2017!

loading...

Prima ediţie a turneului de tenis Exclusiv NEWS Tenis Cup, competiţie rezervată jucătoarelor neprofesioniste, desfăşurată duminică la Tenis Club AMG din Bucureşti, în cadrul circuitului RTP, a fost câştigată de Andreea Avram.

andreea avram rtp 50Exclusiv NEWS Tenis Cup, desfăşurată în cadrul circuitului RTP50 – Romanian Tenis Premium, a reunit la start opt jucătoare: Alexandra Vasiliu, Andreea Avram, Nicoleta Alecu, Justiana Mîţă, Lavinia Luca, Gabriela Samoilă, Silvia Dobrin şi Cornelia Şerbănescu.

Potrivit tragerii la sorţi, Andreea Avram a jucat în sferturi de finală cu Alexandra Vasiliu. Partida fiind adjudecată de Andreea Avram, în două seturi, scor 10-5, 10-1.

Nicoleta Alecu s-a retras în sferturi iar Camelia Şerbănescu a acces direct în semifinale unde a fost învinsă de Andreea Avram cu scorul de 6-0, 6-2.

Silvia Dobrin s-a retras în sferturi de finală în partida cu Lavinia Luca, iar Justiana Mîţă s-a retras în partida din sferturi contra jucătoarei Gabriela Samoilă.

În a doua semifinală a turneului RTP 50 în proba de simplu feminin, Lavinia Luca s-a impus cu 10-1, 10-0 în faţa Gabriele Samoilă.

În finala RTP 50, Andreea Avram s-a impus în două seturi, scor 10-1, 10-1, în faţa Laviniei Luca. Pentru câştigarea primei ediţii a turneului Exclusiv News Tenis Cup, Andreea Avram a primit torfeul turneului, un premiu în bani în valoare de 150 lei şi 50 puncte RTP. Lavinia Luca a primit trofeul de finalistă, un premiu în valoare de 100 lei şi 30 puncte RTP.

Andreea Avram devine astfel prima jucătoare din circuitul Romanian Tenis Premium care va ocupa de luni, locul 1 în ierarhia de simplu feminin a RTP.

Andreea Avram va deţine primul loc cel puţin până pe data de 8 octombrie când se va organiza cel de-al doilea turneu RTP 50, Recent NEWS Tenis Cup 2017.

Romanian Tenis Premium – RTP este un circuit de tenis naţional organizat de către tenispremium.ro şi destinat iubitorilor de tenis. În circuitul RTP pot participa toţi jucătorii de tenis care au vârsta minimă de 18 ani şi care acceptă să devină membri ai RTP şi să respecte prezentul regulament de joc.

exclusivNEWS.ro şi recentNEWS.ro sunt parteneri media ai RTP – Romanian Tenis Premium.

tablou feminin rtp50

andreea avram - lavinia luca

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata