Breaking news

Andone la Țska Sofia

loading...

gaIoan Andone a semnat un contract pentru un sezon și jumatate cu echipa bulgară Țska Sofia. Andone a declarat că își dorește să câștige campionatul și să se califice în Uefa Champions League cu formația bulgară la care evoluează și jucătorii români Florentin Petre și Daniel Pancu.

“Sunt onorat să fiu antrenor la ŢSKA. Scopul meu este să câştig campionatul şi să ajung în Liga Campionilor. ŢSKA este o echipă foarte bună cu şanse mari în atingerea obiectivelor. Am lucrat trei ani cu Florentin Petre la Dinamo, iar pe Pancu îl cunosc foarte bine. Ioan Becali m-a influenţat în luarea deciziei de a semna cu ŢSKA. Sunt mulţumit de nivelul echipei. În perioada imediat următoare vom contura lotul cu care ne vom pleca în cantonamentul din Antalya”

Antrenorul s-a declarat dezamăgit de modul în care acționarii dinamoviști s-au purtat cu el. „Dinamo s-a cam jucat cu mine, mi-au făcut o ofertă, dar nu am fost de acord. M-aş bucura ca Dinamo să câştige campionatul, pentru Cornel Ţălnar şi pentru jucătorii pe care îi cunosc din lot. Suporterilor dinamovişti le doresc sănătate şi să fie alături de echipă”.

Nico Mincu

loading...
1 Comentariu
  1. sw33t spune

    chiar vroiam sa aflu mai multe despre Andone in ultimul timp nu a prea aparut pe primele pagini ale ziarelor…se pare ca incerca sa se implice cat mai mult ca antrenor la noua echipa…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata