Breaking news

Ana Maria Popescu și Oleg Televca au câștigat Cupa Presei la Tenis la Curtea de Argeș

loading...

Ana Maria Brânză Popescu, campioană olimpică, mondială și europeană la spadă, a devenit duminică, în premieră, campioană și la tenis de câmp. Titlul a fost câștigat la Tenis Press Cup 2017, competiție găzduită de Clubul de Tenis de la Curtea de Argeș, cu sprijinul Dr. Oekter. 

ana maria branza popescu pres cup 2017Tenis Press Cup 2017, singura competiție sportivă organizată pentru jurnaliștii din România, și găzduită la Clubul de Tenis de la Curtea de Argeș, și-a desemnat duminică, câștigătorii.

Și în acest an, organizatorii au respectat tradiția lansată încă de la prima ediție organizată în anul 2014, invitând personalități, sportivi și artiști, să ia parte la turneul rezervat jurnaliștilor, în calitate de invitați speciali.

În acest an, au onorat cu prezenta, campioana olimpică, Ana Maria Brânză Popescu și artistul Peter Pop.

Ana Maria Brânză Popescu a învins-o în finală pe jurnalista Roxana Gabor Iliescu, la capătul unui meci extrem de disputat. Luptătoare din fire, Ana Maria nu și-a subestimat niciuna dintre adversare, a jucat și s-a luptat pentru fiecare punct. De pe margine, Ana Maria a avut parte de susținerea soțului.

Înainte de adjudecarea trofeului în competiția de simplu feminin rezervată jurnalistelor, Ana Maria Popescu a jucat un meci demonstrativ cu Peter Pop, invitat special la Tenis Press Cup 2017.

Finala masculină de simplu la Tenis Press Cup 2017 a fost adjudecată în două seturi, scor 6-1, 6-3, de jurnalistul Oleg Televca de la Asociația Presei Sportive din Moldova. A fost o finală la mare înălțime, spre deliciul jurnaliștilor prezenți la meci. Peter Pop a promis că va reveni în 2018 la turneu pentru a-și lua revanșa.

La ediția din acest an a Tenis Press Cup au luat parte 40 de jurnaliști din televiziune, presa scrisă și presa online.

Ana Maria Brânză a fost vicecampioană olimpică la JO 2008 și campioană olimpică pe echipe la JO 2016. Ana e dublă campioană mondială pe echipe (2010, 2011) și de șapte ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 și 2015 pe echipe).

A câștigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială și a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în 2008 și 2013.

peter pop - tenis press cup 2017Oleg Televca

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata