Breaking news

Ana Maria Pavăl, bronz la Campionatele Europene de Lupte din Finlanda

loading...

Ana Maria Pavăl a cucerit miercuri, medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte de la Vantaa din Finlanda.

ana maria pavalRomânca Ana Maria Pavăl și-a adujudecat miercuri, medalia de bronz la lupte, în limitele categoriei 53 kg, după ce a învins-o în meciul decisiv pe azera Patimat Bagomedova.

În primul tur, românca a trecut de elvețianca Nadine Tokar, în optimi a câștigat în fața austriecei Dorina Peter, în sferturile de finală a învins-o pe poloneza Katarzyna Krawczyk, dar a cedat în semifinale cu grecoaica Maria Prevolaraki.

Aurul a fost adjudecat de rusoaica Maria Gurova, victorioasă în finala cu Prevolaraki, în timp ce o altă medalie de bronz a revenit moldovencei Natalia Budu.

Este prima medalie a delegației României la Europenele de Lupte din Finlanda. România participă la această ediție a Europenelor cu un lot de 16 sportivi: Ana Maria Pavăl (53 kg), Georgiana Filip Paic (60 kg), Adina Popescu (69 kg), Ileana Denisa Macovei (75 kg), la feminin, Andrei Dukov (57 kg), Ionuț Adrian Moise (70 kg), Gheorghiță Ștefan (86 kg), Rareș Chintoan (125 kg), la lupte libere, Alex Anechiței (59 kg), Tomi Hinoveanu, Ionel Pușcașu (71 kg), Attila Tamas (85 kg), Alin Alexuc-Ciurariu (98 kg), Tiberiu Barbazan (130 kg), la greco-romane.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata