Breaking news

Ana Ivanovic, eliminată în mod surprinzător în sferturi la Australian Open de Eugenie Bouchard

loading...

Ana Ivanovic, sârboaica care a eliminat-o în optimi pe Serena Williams, a fost trimisă acasă în mod surprinzător de canadianca Eugenie Bouchard.

ana ivanovic si Eugenie BouchardSurprizele se țin lanț la Australian Open 2014. Ana Ivanovic, călăul Serenei Williams a fost eliminată de o jucătoare clasată pe locul 31 mondial.

Sârboaica a câștigat primul set cu 7-5, l-a cedat pe al doilea cu 5-7, iar în setul decisiv a pierdut cu scorul de 2-6. Ratând astfel calificarea în semifinale.

Canadianca reușind o surpriză uriașă și totodată cea mai bună performanță din întreaga ei carieră, semifinale la Australian Open, la doar 19 ani.

Arma mortală a canadiencei a fost serviciul. Cu primul serviciu, Bouchard a câștigat cele mai multe puncte, iar cu ce-l de-al doilea le-a pierdut aproape în totalitate.

În semifinale, canadianca va da piept cu puternica Li Na, a patra favorită a turneului de la Antipozi.

Ivanovic pleacă acasă cu 430 de puncte WTA și cu un cec în valoare de 270.000 de dolari australieni, nemaifiind o amenințare pentru locul zece, pe care ar urma să urce românca Simona Halep.

Nici Eugenie Bouchard și nici Dominika Cibulkova nu îi mai pot fura șansa româncei de a pătrunde în top zece, chiar dacă Halep s-ar opri în sferturile de finală, iar una din cele două jucătoare ar câștiga Australian Open.

Eugenie Bouchard va primi 780 de puncte WTA și 540.000 de dolari pentru accederea în semifinale la Australian Open 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata